Novi Heder 2021 001 1

Јасмина Михајловић - гост емисије "За Београд"

There is no translation available!

Перевод недоступен!


Издвојено гостовање из емисије: За Београд
Гост емисије: Јасмина Михајловић
Уредник и водитељ: Александра Симић, СкyПлусТелевизија
Датум емитовања: 01.04.2014.